What's new

Nieuws

Verplichte sluiting wegens lockdown

De nieuwe maatregelen komen opnieuw hard binnen. We gaan elkaar terug een tijd lang moeten missen. En missen zal ik jullie!!!
Ondanks alle inspanningen om jullie op een veilige manier in de watten te leggen moeten we toch de deuren opnieuw sluiten!

Lees verder »

It’s GLAMOUR weekend!

En dat betekent korting. En maar liefst 20%. Ga hier op de website naar “BABOR shop”, bestel uw BABOR beauty-favorieten en vergeet niet de code POWER20 te vermelden bij het afrekenen.

Lees verder »

Say hellow to my new partner!

De SKINFUSOR is de “alleskunner” met direct effect. Een combinatie van 4 geperfectioneerde, op elkaar voortbouwende, geavanceerde & professionele technologieën wat een hoogwaardige BABOR gelaatsbehandeling creëert voor elk huidtype.

Lees verder »

Nu mondmaskers het nieuwe normaal zijn.

Ze zijn onmisbaar voor onze gezondheid, maar niet zonder gevolgen voor onze huid. Irritatie, puistjes, vlekken, eczeem, vette huid. Voor velen heel herkenbaar. Hou kan je het comfortabel houden voor je houd?

Lees verder »

Fruitzuurpeeling in de zomer? ᴡʜʏ ɴᴏᴛ

Deze TOPPER is alvast mijn zomerfavoriet! Bescherming in de zon blijft natuurlijk absolute prioriteit maar onze Doctor BABOR PRO AHA peeling overnight is een zachte fruitzuurpeeling die ‘s nachts jouw huid een schoonheidsslaapje bezorgt.

Lees verder »

Wist je dat?

Slechts 20% van de huidveroudering genetisch bepaald is?Ja, je rekent goed! 80% bepaal jij dus zelf! De huid weerspiegelt veel van je innerlijke gezondheid. Het is ons grootste orgaan. Net daarom is het niet alleen belangrijk je huid vanbuiten te verzorgen, maar ook vanbinnen.

Lees verder »

BABOR Cleansing

Elke goede beautyroutine start met een reiniging. Welk huidtype jij ook hebt, de BABOR Cleansing producten bedienen elke huid op haar wenken.

Lees verder »

Hydra Boost gelaatsverzorging

Start de zomer met een gezonde, frisse & heerlijk zachte huid.
Intensieve behandeling voor het herstel van vochttekort, speciaal bij een gedehydrateerde huid en zichtbare droogtelijntjes.

Lees verder »