Permanente make-up

Wil jij er op elk moment van de dag verzorgd uitzien, tijd besparen of ben je allergisch aan gewone make-up? Dan is permanente make-up de oplossing voor jou!

Lees meer »

BLACK days sales

20% op producten in het instituut.
20% op uw online aankopen via de link op deze website “Babor shop”.
20% op alle gelaatsverzorgingen, uitgezonderd de shorty (behandeling dient door te gaan in december).

Lees meer »

Moederdagactie!

Lichaamsmassage met 2 voor de prijs van 1!Geniet van een uniek moeder/dochtermomentje tijdens een duo lichaamsmassage van 60 min voor de actieprijs van 60€ i.p.v. 125€! Nadien kunnen jullie nog gezellig bijpraten met een glaasje cava of een verwenkoffie!Boeken jullie die dag een gelaatsverzorging of bij aankoop producten vanaf 50€ dan ontvang je 20% korting. Actie geldig tot eind mei.
Voor meer info of boeking: 0473/903.903 of info@sensebella.be

Lees meer »

!NIEUW! Doctor Babor Pro

EXPERTIESE + EFFECTIEVE ACTIEVE FORMULES = maximale individuele schoonheid. Of het nu gaat om een kuurbehandeling of een enkele behandeling – PRO biedt de meest effectieve behandelingsformules, van intensieve fruitzuren voor maximale huidvernieuwing tot huididentieke ceramiden als een herstellende kuur en EGF’s voor intensieve versteviging en glad maken. Graag adviseer ik u welke TheraPRO expert-behandeling u naar uw persoonlijke verzorgingsresultaat brengt en uw huid naar een nieuw niveau tilt. Neem gerust contact op voor verdere info.
Stralende groetjes Stephanie

Lees meer »