It’s GLAMOUR weekend!

En dat betekent korting. En maar liefst 20%. Ga hier op de website naar “BABOR shop”, bestel uw BABOR beauty-favorieten en vergeet niet de code POWER20 te vermelden bij het afrekenen.

Lees meer »

Say hellow to my new partner!

De SKINFUSOR is de “alleskunner” met direct effect. Een combinatie van 4 geperfectioneerde, op elkaar voortbouwende, geavanceerde & professionele technologieën wat een hoogwaardige BABOR gelaatsbehandeling creëert voor elk huidtype.

Lees meer »

Wist je dat?

Slechts 20% van de huidveroudering genetisch bepaald is?Ja, je rekent goed! 80% bepaal jij dus zelf! De huid weerspiegelt veel van je innerlijke gezondheid. Het is ons grootste orgaan. Net daarom is het niet alleen belangrijk je huid vanbuiten te verzorgen, maar ook vanbinnen.

Lees meer »

BABOR Cleansing

Elke goede beautyroutine start met een reiniging. Welk huidtype jij ook hebt, de BABOR Cleansing producten bedienen elke huid op haar wenken.

Lees meer »

Hydra Boost gelaatsverzorging

Start de zomer met een gezonde, frisse & heerlijk zachte huid.
Intensieve behandeling voor het herstel van vochttekort, speciaal bij een gedehydrateerde huid en zichtbare droogtelijntjes.

Lees meer »

Huidverzorging tijdens de quarantaine

We zijn met zijn allen in quarantaine moeten gaan! Dit heeft voor een andere dagelijkse routine gezorgd. Je hebt nu meer tijd om je huid te gaan verzorgen, gebruikt minder make-up en gaat minder de deur uit, maar toch voelt je huid net minder goed aan. Verschillende factoren kunnen hier de oorzaak van zijn.

Lees meer »

Wij steunen de zorgsector!

Ook wij willen ons steentje bijdragen voor de mensen uit de zorgsector.
Deze mensen geven in deze moeilijke tijden het beste van zichzelf om ten dienste te staan van zij die het zo hard nodig hebben.

Lees meer »

Huidadvies vanuit mijn kot

Hoe weet je of je een gevoelige huid hebt? In normale tijden kan je een huidanalyse laten uitvoeren bij een huidexperte. Nu moeten we in ons kot blijven dus deel ik graag met jou, vanuit mijn kot, mijn professioneel advies.

Lees meer »

Noodzakelijke verzorgingsroutine voor een gezonde huid

Wist je dat we elke dag, enkel en alleen via de huid tot een halve liter vocht verliezen?
Bij een verstoorde huidbarriere en/of op warme dagen verliezen we nog extra vocht uit de diepere huidlagen! Vandaar dat een goede & aangepaste huidverzorging van groot belang is! Jouw huid voelt oncomfortabel, gespannen en droog? Dit kan verschillende oorzaken hebben!

Lees meer »