Over Stephanie​

Voor mij is een persoonlijke aanpak enorm belangrijk.

Schoonheid is iets waar ik persoonlijk veel aandacht aan besteed. Maar als schoonheidsspecialiste wil ik mij niet enkel maar richten, zoals het woord het zelf zegt, op schoonheid. Het mag meer zijn… 

Schoonheid is meer dan alleen de uiterlijke verschijningsvorm. Er goed uitzien en je goed voelen in je vel met een gezonde huid. Dit is hetgeen ik wil bereiken samen met mijn klanten, vanuit mijn eigen kennis, gevoel en passie. Voor mij is een persoonlijke aanpak enorm belangrijk. De mensen met een glimlach naar buiten laten gaan. Zien dat mijn klanten eventjes alles kunnen vergeten en volledig kunnen ontspannen.
 
Jouw vertrouwen winnen zodat mijn advies gevolgd wordt. Als ik hierin allemaal slaag, dan pas ben ik tevreden! En het gaat zoveel verder dan dit. Jou zelfzekerder, zelfbewuster, moediger en veeleisender voelen. De positieve evoluties zien van de effectieve behandelingen. “De tijd in eigen handen nemen”. Niet alleen in mijn instituut, maar ook bij jou thuis en dit in samenwerking met de professionele en actuele precisiecosmetica van Babor.
 
Mag het een beetje meer zijn? Bij Sensebella staat kwaliteit ver boven kwantiteit en worden de behandelingen in een aangenaam kader en in alle rust toegepast.