17/03/2020

Ook ik neem mijn verantwoordelijkheid!

Lieve klanten,

Het Corona-virus leidt tot grote onrustigheid en tot allerlei veiligheidsmaatregelen. Hierdoor laat ik jullie weten hoe ik er hier bij Sensebella beauty & skincare mee omga.

Het is mijn prioriteit de gezondheid van mijn klanten, gezin en mezelf te beschermen. De overheid adviseert om tussen mensen een afstand van minimaal 1,5 meter aan te houden.
Tijdens onze behandelingen kan ik deze afstand niet waarborgen. Niet alleen voor gelaatsverzorgingen of wimper/wenkbrauwbehandelingen maar bij iedere behandeling sta ik in nauw contact met de klant. Daarom zal het schoonheidsinstituut de komende 3 weken sluiten. Op maandag 6 april zal ik de werkzaamheden-indien mogelijk- hervatten.

Het feit dat we de zaterdag verplicht moeten sluiten en andere dagen (langer) open zouden blijven alsof er dan geen besmettingsgevaar is, is nog veel onlogischer.

Mijn besluit werd genomen vanuit zorgzaamheid voor mijn gezin, mezelf en mijn klanten, alsook uit sollidareit.

Heb jij producten nodig?

– Bestellen kan via de baborshop op onze website https://www.sensebella.be/  Je ontvangt trouwens een voucher t.w.v. 20€ die je later in ons instituut kan inwisselen

– Heb je al een afspraak staan, zeg hem dan niet af maar verplaats die. Tot nader bericht start ik terug vanaf 6/4.

Zijn er vragen, ik blijf bereikbaar op het nummer 0473/903 903 of via email info@sensebella.be Hou de Facebook pagina en Instagram in de gaten, ik blijf jullie op de hoogte houden.

Ik hoop dat iedereen, die deze drastische maatregel ter harte neemt, hierdoor gauw het oude en vertrouwde leventje terug kan oppikken.

Laat ons samen even verstandig zijn uit liefde voor elkaar.

Zorg goed voor jezelf en elkaar en hopelijk tot in april!

Liefs
Stephanie

Deel dit artikel