01/04/2020

Droge en ruwe handen? Met deze tips maak je ze weer zacht.

Droge handen door het vaak wassen?
Nu we allemaal massaal onze handen wassen om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan hebben velen last van droge handen.

Onze huid moet je zien als een muur van bakstenen met daartussen het cement die de muur samen houdt. Dit cement kun je vergelijken met het natuurlijk vet dat op onze huid zit. Neem je dat cement weg, dan brokkelt de muur af. Er komen gaten in waardoor onze huid nog vatbaarder wordt voor slechte invloeden van buitenaf. Door water en zeep was je het natuurlijk vetlaagje weg van onze huid en word je huid droog en rood. Het is belangrijk om om rekening te houden met volgende tips:

? Gebruik lauw water. Hoe heter het water, hoe heftiger voor je huid.
? Kies voor een milde zeep die weinig parfum bevat.
? Droog je handen af met een katoenen doek die je enkel voor jou alleen gebruikt.
? Vermijd zoveel mogelijk water naast het wassen van je handen. Gebruik handschoenen om te poetsen.
? smeer na het wassen je handen in met een verzorgende handcream.
? voor het slapen kan je die handcream als handmasker gebruiken en slapen met katoenen handschoenen.

De repair handcream van Babor bevat stamcellen van de elsbes, sheabutter en sesamolie die huid glad en soepel houden. Een volle cream voor de veeleisende en zwaar belaste handen. Een extract van gekweekt madeliefje stimuleert een gelijkmatige pigmentatie.

Prijs: 18,90€

Bestellen kan via de baborshop op onze website. Jouw producten worden veilig & vrij van verzendkosten bij jou thuis geleverd en je ontvangt een behandelinswaardebon van 20€ om in te wisselen voor de tijd na #stayathome

Succes ?

Heb jij nog vragen?
☎️0473/903.903

Deel dit artikel