02/05/2020

Huidverzorging tijdens de quarantaine

We zijn met zijn allen in quarantaine moeten gaan! Dit heeft voor een andere dagelijkse routine gezorgd. Je hebt nu meer tijd om je huid te gaan verzorgen, gebruikt minder make-up en gaat minder de deur uit, maar toch voelt je huid net minder goed aan. Verschillende factoren kunnen hier de oorzaak van zijn.

* door minder buiten te gaan denk je dat een reininginsritueel wel eens overgeslaan kan worden.
* de behoefte van je huid verandert, dus ook de nodige producten dienen mee te veranderen.
* stress omwille van bezorgdheid om de gezondheid van jezelf, familie of vrienden.
* stress door combinatie van thuiswerken & gezin.
* stress kan ervoor zorgen dat je terug meer naar die ongezonde snacks grijpt.
* ineens een andere dagroutine kan voor slapeloze nachten zorgen.
* je verblijft meer binnen dus krijg je een tekort aan vitamine D

Al deze factoren kunnen ervoor zorgen dat huidproblemen van vroeger ineens terug opduiken of dat de conditie van je huid er gewoon op achteruit gaat.

De BABOR ampoules zijn ware meesterwerkjes die je huid een boost kunnen geven bij jou thuis.

2ml puur werkstofconcentraat die tot diep in de huid indringen en het probleem aanpakken. Voor elk huidprobleem is er een andere ampoule en telkens per 7 stuks verpakt zodat we bij een kuur van 3 weken de werkstoffen kunnen gaan opbouwen en verschillende problemen aanpakken.

De boost die een gelaatsverzorging in het instituut geeft is helaas nog even niet mogelijk. Maar een ampoule kuur geeft je huid alvast een frisheidskick en ben jij voorbereid om terug met een stralende huid te genieten van het leven buiten uit uw kot.

Ik help je graag verder en dit kan op verschillende manieren. Je kan mij telefonisch contacteren en foto’s doorsturen of we kunnen een video gesprek vastleggen. Zo kan ik van op afstand je huid analyseren en kan je mij tot in detail uitleggen wat hetgeen net is dat jou stoort en waar je last van hebt. Samen overlopen we de gepaste verzorging volgens jouw wensen en budget want samen zijn we sterker dan apart ?

Deel dit artikel