05/05/2020

BABOR sales, online shoppen in mei

Wanneer u er niet op uit kunt gaan, is online shoppen de oplossing en u steunt er een lokale handelaar mee in Roeselare! Onze verrassing voor u?

5% vanaf een aankoopwaarde van 80€ met de code SPRING5

10% vanaf een aankoopwaarde van 100€ met de code SPRING10

15% vanaf een aankoopwaarde van 120€ met de code SPRING15

Makkelijk vanuit uw kot bestellen en geleverd? Ga naar de BABORshop op deze website bestel uw favoriete producten of een uniek Moederdag geschenk.

Zij is ALTIJD speciaal! Nu misschien meer dan ooit. DankU aan alle mama’s die het nu allemaal voor elkaar krijgen, de social distance in acht nemen, helpen met preteaching en van thuis werken. Het is een hele speciale Moederdag. Laat ons iets terug geven! Verras jouw mama op Moederdag met een beetje me-time.

Moederdag zal dit jaar misschien niet zijn zoals andere jaren, maar net door deze periode waar we met zijn allen doorgaan, realiseren we ons nog meer dan anders hoe belangrijk de mensen waar je van houdt zijn! Hen nu, al geruime tijd moeten missen is niet altijd even gemakkelijk. Wil jij jouw mama of een geliefde laten weten dat je hen mist, aan hen denkt en van hen houdt? Of wil je iemand een opkikkertje bezorgen? Bezorg deze persoon een warm gevoel met een uniek geschenk in deze uitzonderlijke tijden ?

Advies en/of tips nodig bij uw bestelling? Met plezier begeleid ik u met uw bestelling!
Just call me 0473/903.903

Actie is geldig tot 10 mei. Uitgezonderd zijn reeds afgeprijsde producten, actieartikelen en producten die aangeduid zijn met niet in aanmerking komend voor korting.

Deel dit artikel