Apparatieve gelaatsbehandelingen

Gelaatsbehandelingen met de BABOR-TECH apparatuur zorgen voor huidverbetering en anti-aging op het hoogste niveau. Doelgericht voor de mooiste en meest zichtbare resultaten. Een combinatie van deze behandelingen met de voor jou aangepaste producten voor thuis, zorgen voor een effectieve stralende en gezonde huid.

Skinfusor Roeselare

De SKINFUSOR is de “alleskunner” met direct effect. Een combinatie van 4 geperfectioneerde, op elkaar voortbouwende, geavanceerde & professionele technologieën wat een hoogwaardige BABOR gelaatsbehandeling creëert voor ieder huidtype. Elk van de 4 behandelingsstappen wordt uitgevoerd met een apart handstuk met speciaal opzetstuk. Elk handstuk heeft een onderdruksysteem, waarmee de huid op een gecontroleerde manier naar het betreffende speciale opzetstuk wordt getrokken. Tegelijkertijd worden de op de betreffende technologie afgestemde werkstofessenties via elk handstuk nauwkeurig op de huid aangebracht. De werkstofessenties verdelen zich in het speciale opzetstuk van het handstuk en bevochtigen de huid in optimale doseringen. Op deze manier wordt het apparaat gecombineerd met de 4 professionele technologieën en de werkstofessenties tot een uniek samenspel van technologie en cosmetisch product.

  • CLEANFUSION: DIEPTEREINIGING
  • POLISHFUSION: VERFIJNING & ZUIVERING
  • HYDROFUSION: KRACHTIGE TOEVOER VAN WERKZAME STOFFEN
  • IMPULSEFUSION: DYNAMISCHE IMPULSMASSAGE

Ontspannen en zonder downtime jouw mooiste huid. Meer dan 90% bevestigt:

—> jeugdigere teint

—> stevigere huid

—> gladdere huid

De SKINFUSOR bereikt zichtbare en tastbare resultaten na slechts één behandeling en brengt de natuurlijke schoonheid van elke veeleisende huid in al haar facetten optimaal naar boven.

€ 180 – 90 min

€ 145 – 60 min

 
 
 
 

Micro Needling Roeselare

Wat is de cosmetische microneedling?

De cosmetische microneedling is een behoedzame high-tech anti-aging behandeling. De koningin van de anti-aging en huidverbeterende behandelingen. Na een intensieve voorbereiding van de huid wordt er met steriel verpakte, precieze naaldmodules gewerkt. De fijne naalden perforeren doelgericht kort en gelijkmatig de bovenste huidlaag en zorgen voor het optimaal inbrengen van de substantie. Zodoende kunnen geselecteerde werkstoffen precies daar in de huid worden ingebracht, waar ze de optimale resultaten bereiken.

Tegelijkertijd worden door de niet-invasieve perforatie van de bovenste huidlaag alle huidfuncties geactiveerd, de doorbloeding wordt verhoogd en de natuurlijke huidregeneratie wordt gestimuleerd. De afsluitende en intensieve massage (door een speciaal, hygiënisch verpakte massagemodule) maakt de gezichtsspieren en het weefsel los, stimuleert de doorbloeding en versterkt zodoende de werkstofopname.

Toepassingsspectrum

Microneedling is veelzijdig toe te passen en geschikt bij de volgende indicaties:

  • door de leeftijd of uv-stralen veroorzaakte huidbeschadigingen, zoals rimpels, verlies aan elasticiteit, verminderende stevigheid van de huid
  • vaal, mat, onregelmatig huidbeeld
  • aanwezigheid van grove poriën

Hoe reageert de huid op de microneedling behandeling?

De huid reageert onmiddellijk met een matige tot intensieve roodkleuring, zoals bij een zonnebrand. Ook is een branderig gevoel en een lichte zwelling een heel normale, zelfs gewenste huidreactie, die uiterlijk na 1 – 2 dagen vermindert.

Aanbevelingen voor kuurbehandelingen

Maximale resultaten bij behandelingen met BABOR TECH microneedling  bereikt u in principe altijd bij het nakomen van een complete behandelingskuur van ca. 5 behandelingen met tussenpozen van telkens 14 dagen met passende verzorgingsproducten voor thuis. Natuurlijk zijn ook afzonderlijke toepassingen, deeltoepassingen of gereduceerde kuuraanbiedingen mogelijk.

€ 150 – 90 min (gezicht, hals & décolleté)

€ 750 – Kuur: 5 behandelingen + gratis treatment set voor thuis

 
 
 

 

Huidanalyse Roeselare  

Hightech Huidanalyse met 80-voudige zoom 

Waarom een Babor huidanalyse doen? Analyse en advies zijn de basis van elke cosmetische behandeling en verzorgingsaanbeveling.

De Derma Visualizer is een moderne, hoge resolutie camera met 80-voudige zoom die sterk vergrote beeldweergaven mogelijk maakt voor de optimale visualisering van huidproblemen en huidverschijnselen. Leer met de analyse camera uw huid in detail kennen. Ontdek uw persoonlijk schoonheidspotentieel, want alleen wie zijn huid in detail kent, kan haar optimaal verzorgen en beschermen.

Wat wordt er gemeten?

– Vetgehalte van de huid
– Afschilferingsgraad van de bovenste hoornlaag
– Poriën
– Vlekken
– Rimpels

 

Afhankelijk van het resultaat bespreken we samen, volgens uw behoefte en uw budget, welke behandeling dient uitgevoerd te worden. Daarbij krijgt u een passend verzorgingsadvies, die u tevens thuis ook kan uitvoeren om zo samen een optimaal resultaat te bereiken.