02/03/2020

Sensebella beauty & skincare in steps magazine!

Onder de special “vrouwen met pit”

Volgende onderwerpen werden besproken:

Mijn motto:

Jouw schoonheid, mijn passie. Kwaliteit staat voor mij ver boven kwantiteit. Het gaat zoveel verder dan enkel en alleen maar het uitvoeren van een verzorging. Iedere klant is uniek en verdient een gepersonaliseerde behandeling.

Mijn passie:

Huidverbetering & verzorging is mijn absolute passie maar ook door het merk Babor ben ik sterk gepassioneerd. De wensen van mijn klanten omzetten in de praktijk. Ik geef als schoonheidsspecialiste, elke dag opnieuw en bij elke klant, het beste van mezelf. Een persoonlijke touch, hoge kwaliteit en individueel advies zijn absolute musts.

Mijn buikgevoel:

Je gevoel is je belangrijkste leidraad. Ik ben ervan overtuigd dat een vrouw die zich mooi en goed in haar vel voelt, meer durft, positiever – actiever en gelukkiger is. Follow your dreams, they know the way.

Break a leg. Waar ben ik fier op:

Op hetgeen ik tot nu toe bereikt heb en de kansen die ik krijg en neem om dit verder uit te werken. Ik ben ook heel trots om met het prachtige en professionele gamma Babor te mogen werken. Dit geeft mij de mogelijkheid om samen met de klant te werken aan een mooiere en gezondere huid. Voor extra schoonheid, extra zelfvertrouwen, extra zin in het leven.

Things that keep me going:

De steun van mijn man en zoon en het vertrouwen dat ik van mijn klanten krijg zijn mijn drijfveer. Het voortdurend bijscholen geeft mij extra zelfvertrouwen en interesse in de evoluties want stilstaan is achteruit gaan. Zo ben ik momenteel bezig met een opleiding Esthetisch deskundige. Dit staat voor huidverzorging niet enkel van buitenuit maar ook van binnenuit. When I make my clients smile, that’s real succes.

Deel dit artikel