05/12/2019

Permanente make-up

Permantente make-up, de voordelen

Wil jij er op elk moment van de dag verzorgd uitzien, tijd besparen of ben je allergisch aan gewone make-up? Dan is permanente make-up de oplossing voor jou!

Toepassingen van permanente make-up

Deze bewerking kan worden toegepast om oogleden, wenkbrauwen & lippen te accentueren en blijft 3 tot 5 jaar. Het is een vorm van een cosmetische tatoeage met dit verschil dat pigmenten met een andere samenstelling dan deze van een tattoe worden aangebracht in een minder diepe laag van de huid. De pigmenten vervagen stilaan door het natuurlijk regeneratieproces van de huid en ultra-violet licht.

Subtiel of meer uitgesproken permanente make-up

Het hoeft niet altijd opvallend te zijn (zoals op foto). Je hebt de keuze tussen subtiel of meer uitgesproken. Jouw persoonlijke wensen worden steeds zorgvuldig besproken en uitgevoerd. Maak je geen zorgen meer om uitgelopen make-up, onvolmaaktheden en voel je altijd zeker van je uiterlijk. Jouw make-up blijft steeds zorgvuldig op zijn plaats zitten.

Wens jij meer info en/of prijzen?

Neem gerust vrijblijvend contact op. Afspraken dienen tijdig aangevraagd te worden. In ons schoonheidsinstituut komt een gespecialiseerd & gediplomeerd collega met jaren ervaring langs om jou permanente make-up uit te voeren.

Deel dit artikel