08/01/2021

In de rust ligt de kracht?

Vorig jaar bracht voor veel mensen de nodige stress met zich mee. Zo’n periode is niet alleen vermoeiend voor de geest maar ook voor de huid. Daarom heb je nu, na de feestdagen, een verzorging nodig die lichaam en geest verwent en kalmeert.

Graag geef ik je 3 exclusieve producten of behandelingen voor een langdurig gevoel van welzijn:

? Zin in een bijzonder fris gevoel? Kies dan voor de Cleanse & peel mask. Een reinigend masker dat tot diep in de poriĂ«n de huid reinigt met peeling-effect en voorkomt zo onzuiverheden. Laat jouw huid fris rozig stralen.

? De Babor Beauty Rescue-ampullen: een absoluut multitalent wanneer langdurige stress zijn sporen heeft achtergelaten op de huid. De werkstof epocyl helpt de huid opnieuw ‘op te starten’, want het stimuleert niet alleen de huideigen vochtopslagfunctie van de huid maar ook de natuurlijke barrièrefunctie. De ampul is vooral geschikt voor een gestreste huid en is een echte beauty allrounder ?.

?In stressvolle periodes hebben we ook te kampen met kringen onder de ogen. Een slappe huid vormt dan rimpels en geeft een vermoeide indruk. Dankzij de Babor ReVersive Eye Cream ziet het ooggebied er zichtbaar strakker, steviger en gladder uit. Ideaal voor een verjongd, geperfectioneerd ooggebied en een heldere blik.

Je kan mij steeds bereiken op +32(0)473 903 903 of info@sensebella.be voor meer info of advies.

Shine bright,
Sensebella ?

Deel dit artikel