Gelaatsverzorgingen

Kiezen voor een gelaatsverzorging biedt extra verwennerij aan de huid en een ware schoonheidsbelevenis. Naast de dagelijkse huidverzorging thuis kunnen we in de cabine net dat ietsje verder gaan. Aan de hand van speciale technieken en een verzorging van A tot Z wordt een extra boost aan de huid gegeven.

Je kan kiezen uit losse behandelingen of  een kuurbehandeling. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen kort opéénvolgend waardoor je sneller resultaat bereikt en je geniet van 10% korting. Wil je jouw dagelijks verzorging ondersteunen door te kiezen voor een Skinovage PX behandeling, een luxe anti-age behandeling of met Doctor Babor uw huidprobleem aanpakken en werken op huidverbetering? Ik bekijk samen met u wat uw huid precies nodig heeft.

(alle gelaatsverzorgingen zijn incl. epilatie van de wenkbrauwen met pincent)

Gelaatsverzorging Roeselare

Ieder persoon is anders alsook elke huid. Uw huid, precies datgene wat ze nodig heeft gunnen. Het aanzien van de huid is belangrijk voor ons welbevinden. Een frisse, rozige, gezonde, jeugdige gladde teint, onberispelijk en zonder onzuiverheden wil iedereen graag hebben. Afgestemd op uw persoonlijke huidbehoeften, verwen ik haar met de producten uit de serie Skinovage PX. Het biedt, met zeer werkzame formules, een individuele oplossing voor de dagelijkse verzorging van de onderstaande huidbeelden en huidtoestanden:

Droge huid
Gevoelige huid
Gemengde/vette huid
Onzuivere huid
Vermoeide huid die regeneratie nodig heeft

Shorty

€39 – 30min

Classic

€65 – 60min

Premium (incl. massage)

€75 – 90min

De extraatjes: aanvullend tijdens uw Skinovage PX behandeling:

€50 Hightech huidanalyse
€20 Algen masker peel off
€20 Detox masker peel off
€20 Collageen vlies
€10 Enzyme peeling
€15 Verzorgingsplus voor de ogen
€20 Ampulle crash

anti-aging HSR Roeselare

Genetisch bepaald en door het milieu veroorzaakt, kunnen de meest verschillende rimpelsoorten ontstaan en de huid er ouder laten uitzien. Met de HSR lifting heeft het Babor onderzoek opnieuw een mijlpaal op het gebied van de cosmetische lifting bereikt, de ontwikkeling van 5 high performance werkstoffen, die de oorzaken van rimpelvorming uitgebreid bestrijden, alle soorten rimpels efficiënt reduceren en het verlies van spankracht zichtbaar tegengaan. Gezichtslifting van de nieuwe generatie voor meer spankracht en elasticiteit. De huid ervaart haar persoonlijke lifting: ze ziet er weer jeugdig glad, elastisch uit en voelt strakker en steviger aan. Rimpels en lijnen worden zichtbaar en continu gereduceerd.

€120 – 90min

ReVersive gelaatsverzorging Roeselare

De roos speelde bij Babor altijd al een grote rol. Van aanvang af is ze een deel van het logo van het merk en staat als koningin van de bloemen voor niet te evenaren, perfecte schoonheid.

Met Reversive wil Babor graag weer een stukje dichter bij dit doel van de “perfecte schoonheid” komen. Wat zou er nu beter passen dan de roos in de anti-age serie te integreren? En het beste nog de Babor roos. De Reversive intensieve anti-age verzorging met verwennende massage voor onmiddellijk zichtbare effecten. Uw huid krijgt een jeugdige uitstraling, diep ontspannen, regelmatige teint en ziet er gladder en strakker uit. Een moment van ontspanning met een blijvend effect.

€145 – 90min

medische huidverzorging Doctor Babor Pro Roeselare

EXPERTISE + EFFECTIEVE ACTIEVE FORMULES = maximale individuele schoonheid.

Of het nu gaat om een kuurbehandeling of een enkele behandeling – PRO biedt de meest effectieve behandelingsformules, van intensieve fruitzuren voor maximale huidvernieuwing tot huididentieke ceramiden als een herstellende kuur en EGF’s voor intensieve versteviging en glad maken. Laat u zich adviseren welke TheraPRO expert-behandeling u naar uw persoonlijke verzorgingsresultaat brengt en uw huid naar een nieuw niveau tilt.

1.TheraPRO Peeling Treatment

Huidvernieuwing. Zachtheid.

Fruitzuurbehandeling waarbij de fruitzuur-intensiteit individueel wordt aangepast aan uw huidtype. Voor maximale huidvernieuwing zonder downtime met een stralend frisse huid al na de eerste behandeling. Enkele behandeling:

60 minuten: € 95,-

2. TheraPRO CE Treatment

Stabilisatie van de huidbarrière met onmiddellijk effect.

Intensieve ceramideopbouw voor een gerichte versterking en gladstrijken van de huid en een gezond uitziende, gladde en soepele teint. 

60 minuten: € 85,-         

 3. TheraPRO EGF Treatment  

Huidstructuuropbouw. Gladmaken.

Verstevigende anti-aging behandeling stimuleert de eigen groeifactoren van de huid. Activeert alle herstelmechanismen voor een gladde, stevige en gelijkmatige huidstructuur.

90 minuten: € 125,-.

4. TheraPRO C Treatment

Uniformiteit. Stevigheid.

Bij een vermoeide teint en een ongelijkmatige huidskleur geeft een behandeling met een hoge dosis vitamine C een vitale frisheid en gladheid en een gelijkmatigere teint.

60 minuten: € 95,-

 

huidverbetering gelaatsverzorging Roeselare

Experience meets science. Uit de synergie van de nieuwste inzichten van de wetenschap en geneeskunde alsmede de decennia lange ervaring van het Doctor Babor onderzoek, ontstaan de Doctor Babor high-performance recepturen. In de huidige, industriële tijden van de verstedelijking, zijn celbescherming en regeneratie van reeds ontstane huidbeschadiging essentieel en dit onafhankelijk van leeftijd en huidbeeld. De producten van Doctor Babor gaan de huid ondersteunen bij de bescherming tegen de door milieu ontstane cel beschadiging en de daarmee gepaard gaande vroegtijdige huidveroudering door vrije radicalen.

Doctor Babor – Collageen Booster treatment

Intensieve weefselversteviging en rimpelcorrectie

€95 – 75 min

Doctor Babor recontouring treatment

Definiëring van de gezichtscontouren. Voor een slanker uitziend, geherdefinieerd kin- en halsgebieden en volumeopbouw in het gebied van de wangen.

€95 – 75 min

Doctor Babor Ultimate Vitamin C treatment

Versterkt de huid en maakt deze glad. Beschermt tegen de door het milieu ontstane huidveroudering en schenkt de teint een vitale frisheid.

€70 – 60 min

Doctor Babor Regeneration treatment

Huidopbouwende behandeling. Ook ideaal als voorbereiding en nazorg van esthetische en chirurgische ingrepen.

€90 – 75 min

Doctor Babor Ultimate A16 Detox treatment

Voor elke belaste huid die bescherming nodig heeft. Maakt glad en optimaliseert de huidstructuur en laat de huid er gelijkmatiger en met fijnere poriën uitzien.

€95 – 75 min

Doctor Babor Anti Couperose treatment

Reduceert roodkleuringen en zichtbare vaten. Voor een herstelde en gelijkmatige teint.

€75 – 60 min

Doctor Babor Neuro Sensitive treatment

Voor de extreem droge en zeer gevoelige huid. Ook voor de nazorg bij neurodermitis/eczeem in symptoomvrije perioden.

€75 – 60 min

Doctor Babor Purity Cellular

Effectieve behandeling voor acute onzuiverheden.

€80 – 75 min

Doctor Babor huidvernieuwing

Huid vernieuwende fruitzuur behandeling met een peeling in meerdere fasen voor onzuivere huid, grove poriën, pigmentstoornissen en rimpels.

€85 – 75 min

Babor men Roeselare

De optimale mannenverzorging voor een vitale, sterke huid die meer weerstand heeft.

Push uw performance met de professionele verzorging BABOR MEN voor de veeleisende mannenhuid. De man van vandaag verlangt van zichzelf voortdurend een maximum aan prestaties – zo ook van zijn verzorging. BABOR MEN biedt doelgerichte oplossingen voor een vitale, sterke mannenhuid met meer weerstand. Het krachtige, effectieve seriewerkstoffen-complex Taurec regenereert en kalmeert en zorgt voor meer vitaliteit en energie. De huid ziet er gladder en perfect verzorgd uit. Deze ziet er beschermd uit en reageert minder gevoelig op milieu-invloeden en stress.

65€ – 60 min

 

 

Huidanalyse Roeselare  

Hightech Huidanalyse met 80-voudige zoom 

Waarom een Babor huidanalyse doen? Analyse en advies zijn de basis van elke cosmetische behandeling en verzorgingsaanbeveling.

De Derma Visualizer is een moderne, hoge resolutie camera met 80-voudige zoom die sterk vergrote beeldweergaven mogelijk maakt voor de optimale visualisering van huidproblemen en huidverschijnselen. Leer met de analyse camera uw huid in detail kennen. Ontdek uw persoonlijk schoonheidspotentieel, want alleen wie zijn huid in detail kent, kan haar optimaal verzorgen en beschermen.

Wat wordt er gemeten?

– Vetgehalte van de huid
– Afschilferingsgraad van de bovenste hoornlaag
– Poriën
– Vlekken
– Rimpels

 

Afhankelijk van het resultaat bespreken we samen, volgens uw behoefte en uw budget, welke behandeling dient uitgevoerd te worden. Daarbij krijgt u een passend verzorgingsadvies, die u tevens thuis ook kan uitvoeren om zo samen een optimaal resultaat te bereiken.